Amiko ontvanger kopen? Bestel nu online IPTV OTT ontvangers

Amiko is al jaren een bekende naam in de satelliet industrie. Door de jaren heen heeft dit merk een enorm uitgebreid assortiment aan producten opgebouwd. Sinds begin 2021 heeft Amiko de nieuwe A6 IPTV mediaspelers gelanceerd. DIt was een enorme succes en sinds begin 2022 introduceerd Amiko de nieuwe A9 IPTV ontvanger Serie. Wanneer u een Amiko ontvanger aanschaft kunt u rekenen op persoonlijke service voor uw product zolang de garantieperiode strekt. En zelfs daarna kunt u rekenen op hulp bij uw product. Amiko is een Hongaars bedrijf dat opereert vanuit Nederland en Hongarije. Amiko is al jaren actief als leverancier voor schotels en satelliet ontvangers.

HET AMIKO ASSORTIMENT:

Amiko is een expert op TV Ontvangers. Of u nou een simpele budget HD ontvanger wilt of een luxe 4K Ontvanger met verschillende tuners, Amiko heeft voor u het juiste product. Ook kunt u natuurlijk kiezen tussen Kabel, Terrestriale of Satelliet tuners. Amiko heeft ook een groot assortiment aan andere producten. U kunt dus naast uw ontvanger ook een LNB, Schotel, Satelliet meter en zelfs uw TV beugel van het merk Amiko aanschaffen. Daarnaast heeft Amiko ook kleinere accessoires zoals vervangende of extra afstandsbedieningen, splitters, switches en bliksem protectors. Ook heeft Amiko sinds kort een assortiment aan beveiligingssystemen gelanceerd. Deze beveiligingssystemen zijn verkrijgbaar als een bundel, maar de onderdelen zijn ook apart verkrijgbaar. Deze systemen zijn ook te bedienen en te monitoren met uw mobiele telefoon. Dit betekend dat u altijd en overal toegang heeft tot de beelden op uw beveiligingssysteem. Veiliger kan bijna niet.

VOORDELEN VAN AMIKO:

Een van de grote voordelen van Amiko is dat het ook een service kantoor heeft in Nederland. In de Nederlandse markt is het makkelijk als de klantenservice van oorsprong uit hetzelfde land functioneert als zijn klantenbasis. Ook is er een voordeel ten opzichte van productie en garantie. Het is logistiek goedkoper om een apparaat binnen Nederland op te sturen voor garantie. De distributie van Amiko producten wordt gedaan vanuit Nederland. Om deze redenen kan de prijs van Amiko producten ook laag worden gehouden. Tenslotte is een van de belangrijkste voordelen van Amiko het uitgebreide assortiment. Dit betekent dat u uw gehele satelliet systeem kan aanleggen met alleen Amiko producten.

KLANTTEVREDENHEID:

Klanttevredenheid is het belangrijkste onderdeel van de Service van zowel Amiko als Electro-Sat. Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn na aankoop van uw product. Daarom hebben wij altijd een open lijn naar onze klantenservice en kunt u uw product altijd retourneren als er binnen de garantieperiode een defect gedetecteerd wordt. Ook waarderen wij het als u een review achterlaat waardoor wij in de toekomst onze service en producten kunnen verbeteren.

POPULAIRE PRODUCTEN VAN AMIKO:

  • Amiko A9 GREEN vanaf € 95,00
  • Amiko A9Z RED vanaf € 109,00
  • Amiko A9Z BLU vanaf € 129,00
  • Amiko A9Z PRO vanaf € 149,00

Voor het bestellen van Amiko graag berichtje sturen, levertijd kan een rol spelen, niet alle modellen zijn snel leverbaar.